2020-02-22 17:11Pressmeddelande

Vad är Mylo?

Mylo barnbocker - Fantastiska äventyr där ditt barn är hjälten

Jag heter Mylo, och jag älskar historier. Och jag älskar även naturen. Men mest av allt älskar jag att dela naturens historier med barn!

När jag hörde att naturen är utsatt för fara inledde jag min resa över hela världen för att ta reda på vad det var som hände, och vad som kan göras för att hjälpa naturen. 

Jag träffade många underbara människor på min resa, och jag hörde många historier om naturen och hennes fantastiska skapelser, samt de problem som de möter nuförtiden.

Jag tror innerst inne att människor och naturen kan hitta en balans. För att uppnå detta är utbildning det viktigaste vi har. 

Jag började därför skriva ned de historier jag hade hört, för att hjälpa föräldrar att lära sina barn om naturen och hur vi kan hantera de miljörelaterade hot som vi idag möts av. 

Som en historieberättare vet jag att barn lär sig bäst genom att uppleva något på egen hand. 

Därför har jag förvandlat dessa historier till unika och personliga böcker som barnen kommer älska!

Men det finns fortfarande många fler historier som behöver berättas, så jag fortsätter att jobba tillsammans med talangfulla författare och illustratörer för att ge dig och dina barn dessa historier.

Om du vill att ditt barn ska uppleva en historia kan du välja en från min samling, eller skriva till mig och mina vänner så skapar vi den perfekta boken för ditt lilla barn!

Alla böcker från Mylo har magiska illustrationer med positiva budskap som uppmuntrar barn att vara kreativa, modiga och snälla. Historierna du väljer bland lär barn om naturen och varför det är så viktigt att bry sig om naturen och behandla miljön med respekt

Hur anpassar jag min bok?

Här är en liten video som mina vänner och jag gjorde för att förklara saker!

https://www.mylobarnbocker.se/videos/video_explainer_mylo_SE.mp4


Om Mylo din berättelse

We love #InboundMarketing #SEO #sales #HubSpot #RemoteCMO

Kontaktpersoner

Raluca Drozan
Raluca Drozan
Raluca Drozan
Marketing manager